bodyexcellent2
252x142snijmachine1 252x142snijmachine2

Lasersnijden

SNIJDEN MET LASER EN MES

U kunt op diverse manieren met ons samenwerken. Snel en efficient.

  • Met onze professionele snijmachine kan er zeer nauwkeurig en snel gesneden worden met constante kwaliteit. 
  • Het is mogelijk om extreem dunne materialen te snijden. 
  • De snijmachine kan tot 3.20 meter breed snijden. 
  • Wij gebruiken hoogwaardig zeildoek met verschillende wevingen en coatings: nylonwevingen met PU coating voor uw spinnaker, radiaal- en horizontale laminaatdoeken en verschillende polyesterweefsels voor horizontaal gesneden zeilen. 
  • Uw ontwerp kunt u ons aanleveren als DXF. Neemt u voor het aanleveren van andere bestandsformaten a.u.b. eerst contact met ons op. 


Wij kunnen de zeildelen van uw eigen ontwerp snijden of u kunt daarvoor het ontwerp eveneens door ons laten maken. U krijgt dan uw eigen inloggegevens waarmee u op onze website in een formulier alle maten kunt opgeven. Tijdens dit proces blijven we voortdurend met elkaar in contact om te zorgen dat ons product aan al uw wensen voldoet.Zeil en doek op maat gesneden!

Service die u werk uit handen neemt en tijdwinst oplevert. Wij werken op unieke wijze samen met een zeilontwerper en een internationale doekproducent. Hierdoor zijn wij in staat buitengewoon efficiënt te leveren. Van cross cut- tot radiaalzeil en van grootzeil tot spinnaker.

Door op deze manier te werken behouden wij het vakmanschap van de zeilmaker in Nederland.


ExcellentCutting-zeilen-web-kl

Download onze brochure voor meer informatie