bodyexcellent2
iosso-basis-2 iosso-basis

Excellent Cleaning Company - IOSSO

Binnenkort verkrijgbaar bij Excellent Cleaning Company! IOSSO!

Excellent Cleaning Company mag deze­ fantastische, kwaliteits onderhoud- en schoonmaakproducten aan u verkopen. Daar zijn wij trots op, IOSSO is al meer dan 25 jaar leider in de schoonmaakmarkt en produceert innovatieve, milieuvriendelijke onderhoud- en schoonmaakproducten. Al deze producten zijn leiders in de schoonmaakmarkt.
In ons streven de beste kwaliteit te leveren verliezen we het milieuaspect niet uit het oog. IOSSO is bijzonder milieuvriendelijk! 100% biologisch afbreekbaar tegen een vriendelijke prijs. Of u nu uw tent waterafstotend wil maken, uw bootkap schimmel- en vlekkenvrij wil hebben, de ritsen soepeler open en dicht wil krijgen of als u hardnekkig vuil als vet en olie wil verwijderen. 

IOSSO Cleans it all!

IOSSO-producten-web-Excellentcleaning

Wist u dat?

  • Alle schoonmaakproducten en onderhouds- middelen van IOSSO zijn veilig voor u als ­ gebruiker omdat deze 100% biologisch ­ afbreekbaar zijn! 
  • Verwijdert acrylverf, katoen en mengsels, vinyl en gecoate weefsels, marine stof en tapijt, schimmel en vlekken, vogelpoep, hardnekkig vuil als vet en olie, voedsel- en bloedvlekken. 
  • Bevat geen schadelijke stoffen. Veilig te gebruiken op bijvoorbeeld uw dekzeil, tent, bootkap en alles waar u IOSSO voor zou willen gebruiken. 
  • IOSSO levert naast schoonmaak- tevens onderhoudsmiddelen. Bijvoorbeeld impregneermiddel voor de naden van onder andere uw bootkap, waterafstotend middel en smeermiddel voor ritsen en sluitingen. 
  • IOSSO is een trots familiebedrijf. Net als Excellent Cleaning Company. Beiden staan we voor kwaliteitsproducten en –diensten. 
  • IOSSO is gemiddeld goedkoper dan elk ander biologisch afbreekbaar product. 
  • IOSSO wordt aangeraden door de grote doekleveranciers en zeilmakers in Europa!

 

Excellent-Cleaning-voor-na

 

biologisch-afbreekbaar-logo-150